Alisa Queen
Vip Escort Istanbul
- Created:03-05-2026
- Modified:23-06-2026
- Total views:16234
- This month:1364
Teen Escort Alisa Queen in Istanbul, Turkey
Best Girl ️
Send message
Report fake
Login
Click here for more information about Queen Luxury Agency
Bio
- Location:Turkey, Istanbul
- Gender:Female
- Age:19
- Sexual Orientation:Heterosexual
- Eyes:Blue
- Hair:Blond
- Tits:CNatural
- Pubic hair:Shaved completely
- Incall:Hotel Room
- Outcall:Hotel & Home Visits
- Ethnicity:European (white)
- Nationality:Belarusian
- Weight:51 kg / 112 lbs
- Height:172 cm / 5.6”
- Smoking:No
- Meeting with:Available for men
- Languages:EnglishBelarusianRussian
Rates
Services
- My pussy is shaved completely

- I am not smoking

- Outcall

- Hotel & Home Visits

- Incall

- Hotel Room

Reviews
Write reviewbosmannn
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:Not available
- Breast:Natural
- Extra Ball:Only one allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-05-13
- Duration:30 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Kız genç ve güzel, performans konusunda elinden geleni yapıyor. Oral başarılı, pozisyonlar başarılı. Giriş çıkış rahat olan bir bina. Muhabbeti güzel, enerjik, sevimli bir kız. Genel olarak memnun kaldığım bir görüşme oldu. Yüz güzel, fizik güzel. İyi davranın kızlara.
mufettis
- Kiss:Without tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:10% fixed in Photoshop
- Meeting date:2026-05-16
- Duration:120 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Çekincelerim vardı ama yorumlarına güvendiğim kişilerden birinin yaptığı yorumu görünce gitmeye karar verdim. Beyler kız çok güzel ve genç, manken gibi. İlgisi ve oral seksi gayet iyiydi. İsteklerinizi yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. İngilizcesi iyi. Girişte ödeme ve kimlik ihtiyacı yok. Bana göre kızın tek kusuru dilli öpüşmemesiydi. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Erhandnipro
- Kiss:Without tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Don't know
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-05-16
- Duration:60 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Metro atasehır su an kızların cogu burada sanırım 19 yasında kapıyı actı ve orjınal sarısın bır belaruslu kızla karsılastım, cok samımı uzun uzun sohbet ettık 12 sene ukraynaya ve rusyaya takılmanın faydasını goruyorum sohbet donuyor:) sexte aktıf kızımız, odadakı ayna cok guzel boyle bır fıstıgı aynada kendımle ızlemek buyuk haz verdı dolu dolu bır 1 saat yasadım tavsıye ederım
Aksi1i
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Don't know
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-05-05
- Duration:1 hours
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Fotoğraflarda daha olgun çıkmasına rağmen hatun fotoğraflardan daha güzel daha duru ve daha genç zaten 20 lerinin başında bir hatundan bahsediyoruz teni ipek gibi vücudu gerçekten çok güzel, yüzüne bakmaya doyulmayacak şahanelikte, sohbet keyifli servisleri güzel . Göğüsler silikon ama hiç silikon gibi değil tamamen izsiz ve tamamen naturel duran yumuşak ve büyükçe. Açık söyliyim sitenin şu an listelenen en güzel kızı olabilir kendisi. Kesinlikle tavsiye edilir. Ve tekrar tekrar gidilir.(Aksi1i)
xxxspartanxxx
- Kiss:Without tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Average
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-05-03
- Duration:2 hours
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:8/10
- Communication:10/10
Evet ilk defa yorum yapıyorum. Bir çok sıkıntılı tecrübeden dolayı yine emin olmayarak dün Alisa'nın menejeri ile anlaştık ve buluşma yerine gittim. Açıkçası fotodaki kız ile buluşacağıma hiç ihtimal vermiyordum ama asansörden tüm o güzelliğiyle karşıma çıktığında dedim ki Jackpot :) Fotoğraflardaki Victoria Secret modeli tam karşımda duruyor. Gelelim Alisa'ya, kendisi güzelliğinin dışında çok sempatik ve konuşkan biri. Elbette ona yaklaşımız çok önemli. Henüz 20 yaşında olmasının verdiği bir ürkekliği var ister istemez, o yüzden her an kendisine centilmence yaklaşmanızı öneririm. Ben baştan sona öyle davrandım. Seks konusuna gelince bütün 2 saati onu yalayarak geçirebilirdim, inanılmaz güzel kokuyor ve yaladıkça yalayasınız geliyor. Herhalde 10-15 dk kadar yalamışımdır. BJ çok beğendim, bol tükürüklü yapıyor. İstediğinim her pozisyonda yaptık, hiç itiraz da bulunmadı. Biraz yormuş olabilirim kendisini ama onunla sevişirken hiç bitsin istemiyorsun. Gözlerinin güzelliğine baka baka 2 saat nasıl geçti anlamadım. Sonuç olarak Alisa mükemmel biri, kesinlikle gitmeden görmenizi tavsiye ediyorum. İkincisi olarak da Ajans çok iyi. Bundan sonra gönül rahatlığıyla Queen Luxury ile çalışabilirim. Ne dediyse harfiyen birebir oldu. Bu eşsiz deneyim için ikisine de teşekkür ediyorum.


















