Lena Aura
Escort Istanbul
- Créé:16-03-2024
- Modifié:03-04-2026
- Vues totales:128570
- Ce mois:61
Adolescent Escort Lena Aura dans Istanbul, Turquie
Vip Ve Kaliteli Hizmet
Biographie
- Emplacement:Turquie, Istanbul
- Sexe:Femelle
- Âge:21
- Orientation sexuelle:Hétérosexuelle
- Yeux:Bleu
- Cheveux:Blond
- Seins:BNaturel
- Poils pubiens:Rasé complètement
- Outcall (sortie):Visites à l'hôtel et à domicile
- Ethnicité:Européen(ne) (blanc(he))
- Nationalité:Turque
- Poids:51 kg / 112 lbs
- Hauteur:167 cm / 5.5”
- Fumer:Parfois
- Je voyage vers:Afrique, Asie, Australie, Canada, États-Unis
- Rencontre avec:Disponible pour les hommes
- Disponible pour les femmes
- Disponible pour les couples
- Disponible pour les transsexuels
- Disponible pour les gays
- Disponible pour duo
- Langues:AnglaisTurc
Tarifs
Je voyage vers
Services
Évaluations
Écrire un avisalppacarr
- Baiser:Pas de baiser
- Fellation:Sans préservatif
- Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
- Sexe:Passif
- Anal:Non
- Sein:Silicone
- Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
- Photo:100% corrigé dans Photoshop
- Date de la rencontre:2025-01-22
- Durée:1 heures
- Ville:Bursa
- Apparence:2/10
- Services:2/10
- Communication:6/10
Kiz Geldi Resimdekiler Ile Alalasi Yoktu bizde Tamam dedik Alkol Icmeye Basladik Sonra kiz Arabaya Cantalarini aşağıya Arabaya Gidip Geleceklerini Soylediler sonra bir daha gelmedi olan bizim 15 k paramiza oldu Bunlara inanmayin bunlar dolandirici teskilat yorumlara inandik ama yorumlari kendileri Yapiyormus yorumlari da sahteymis ilanlarini da sahte mayin essegi olmayin
kerembey
- Baiser:Avec la langue
- Fellation:Sans préservatif
- Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
- Sexe:Brutal
- Anal:Non
- Sein:Naturel
- Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
- Photo:Image réelle
- Date de la rencontre:2024-12-11
- Durée:4 heures
- Ville:Istanbul
- Apparence:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Bahar ile geçtiğimiz gece görüştük. Bugüne kadar birkaç kez deneyim yaşamıştım açıkçası verdiğim paranın son kuruşuna kadar hakkını veren ilk deneyim oldu. Kendisini güvende ve rahatta hissettiği an bambaşka bir boyuta geçti. 3 saatlik bir görüşmemiz oldu, taksi gelip onu arayıp vakit doldu diye aramasına rağmen o hala o sırada bana hizmet etmeye çalışıyordu. Ben bu sitede ilk kez yorum yapıyorum, bunu da gerçekten hakettiği için yazıyorum. Kesinlikte tekrar kendisiyle görüşeceğim. Sohbeti, iletişimi, dokunuşu ve gerçekten seni mutlu etmeye çalışması tarif edilemez. Son kız arkadaşımı yatakta bu kadar istekli görmemiştim diyebilirim. Ağzına buz alıp bir sakso çekti, dedim sen nasıl bişeysin ya.. Görüşmek isteyen gönül rahatlığıyla görüşebilir. Fotoğraflar orijinal, göğüsler gerçek ve çok iyiler. P. ? Tekrar görüşene dek mutlu kal canım. ürüzsüz bir ten, ve tertemiz bir bölge. ?
suleymanertp
- Baiser:Avec la langue
- Fellation:Sans préservatif
- Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
- Sexe:Actif
- Anal:Non
- Sein:Naturel
- Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
- Photo:Image réelle
- Date de la rencontre:2024-12-10
- Durée:4 heures
- Ville:Ankara
- Apparence:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Merhaba arkadaşlar, baharla dün buluştum mükemmel deneyimlerimden ufak bir anektod sunayım :) bahar sarışın şirin bir minyon çok tatlı öncelikle? Fotoğraflarında çok ciddi çıkmış. Gerçek hali hem daha güzel, hemde eğlenceli biri. yatakta profosyonel, dilini iyi kullanıyor, muazzam bir seks yaşattı ön sevişmeyi uzun tutuyor. ve asla oldu bittiye getirmeye çalışmadı. çok güzel bir birliktekik geçirdim kendisine çok teşekkür ederim ??
JackLondon
- Baiser:Sans la langue
- Fellation:Sans préservatif
- Ejaculation en bouche:Non
- Sexe:Passif
- Anal:Non
- Sein:Naturel
- Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
- Photo:50% corrigé dans Photoshop
- Date de la rencontre:2024-03-27
- Durée:100 minutes
- Ville:Istanbul
- Apparence:1/10
- Services:2/10
- Communication:1/10
I think it was the worst experience I've ever had. We arranged a meeting for 3 hours. She was very hasty when she arrived. She was not polite. She did not want to chat. Foreplay was pretty bad. She is quite inexperienced in comforting his partner. As a result, I wanted her to leave early. . It will remain a bad experience for me.
alan_smith
- Baiser:Avec la langue
- Fellation:Sans préservatif
- Ejaculation en bouche:Non
- Sexe:Actif
- Anal:Non disponible
- Sein:Naturel
- Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
- Photo:Image réelle
- Date de la rencontre:2024-03-20
- Durée:120 minutes
- Ville:Istanbul
- Apparence:10/10
- Services:9/10
- Communication:10/10
Selamlar, Kendisiyle 2 saatlık bir görüşme gerçekleştirdik. Öncelikle fotoğraflar %100 gerçek. Hatta fotoğraflardan daha güzel diyebilirim. Daha da güzeli fit bir vücudu var. Fiziğine 10/10 diyebiliriz. Görüntülü teyit de yapıyor, görüşme öncesi kendiniz de teyit edebilirsiniz. Taksi ücreti fix bir ücret, onu da konuşup anlaşın. Hizmetleri gayet başarılı. Az önce belirttiğim gibi hem güzel olması hem de fit bir vücuda sahip olması sevgili deneyimi noktasında çok güzel. İlişki sırasında da asla aceleci, bitir de gidelim gibi bir tavrı yok. Kendisinin de keyif almaya çalıştığını hissettim, dilerim öyledir :) Tek söyleyebileceğim olumsuz nokta ön sevişme kısmını biraz hızlı geçiyor ama yönlendirerek aşılamayacak bir şey değil. Bunca ajansın cirit attığı yerde çölde vaha diyebilirim. Aklınızda soru işareti kalmasın, kalırsa da arayın kendisine sorun :) Total puanım 9,5/10.















Afrique

