Ira Angel
Escorta Istanbul
- Creat:30-07-2025
- Modificat:22-04-2026
- Total vizionari:33881
- Luna aceasta:2109
Escorta Ira Angel in Istanbul, Turcia
New girl
Send message
Raporteaza cont fals
Autentificare
Faceți clic aici pentru mai multe informații despre Black Angel
Descriere
- Locatie:Turcia, Istanbul
- Sex:Feminin
- Varsta:32
- Orientare Sexuală:Heterosexual
- Ochi:Albaştri
- Par:Blond
- Sani:BNaturali
- Par pubian:Rasa complet
- Incall:Camera de hotel
- Deplasare:Vizite la hotel si la domiciliu
- Etnie:Europeana(alba)
- Nationalitate:Ucraineană
- Greutate:56 kg / 123 lbs
- Inaltime:170 cm / 5.6”
- Fumez:Nu
- Intalnire cu:Disponibila pentru bărbați
- Limbi:EnglezăRusa
Servicii
Recenzii (3)
Scrie recenzieDoctor_Cocktail
- Sarut:Frantuzesc
- Sex Oral:Fara prezervativ
- CIM:Nu
- Sex:Activa
- Anal:Nu
- Sâni:Naturali
- Finalizare Extra:Nu stiu
- Foto:Poza reala
- Data întâlnirii:2025-08-12
- Durata:1 ore
- Oras:Istanbul
- Aparente:10/10
- Servicii:10/10
- Comunicare:10/10
Herkese selam, Ira ile dün görüştüm. Ajans güvenilir ve iletişimi hızlı. Ira fotolardan daha da güzel. Çok güleryüzlü ve çekici bir kadın. Görüşme detaylarını yukarıda belirttim. Ben çok menmun kaldım. Kesinlikle tanışmanızı tavsiye ediyorum. Hello everyone, I met with Ira yesterday. Agency is reliable and fast in communication. Ira is even more beautiful than the photos. She is a very friendly and attractive woman. I mentioned the details of the meeting above. I was very satisfied. I definitely recommend you to meet her.
bosmannn
- Sarut:Frantuzesc
- Sex Oral:Fara prezervativ
- CIM:Nu
- Sex:Activa
- Anal:Nu este disponibila
- Sâni:Naturali
- Finalizare Extra:Doar una permisa
- Foto:10% modificata in Photoshop
- Data întâlnirii:2025-08-04
- Durata:30 minute
- Oras:Istanbul
- Aparente:10/10
- Servicii:10/10
- Comunicare:10/10
Başka bir ajansta iken 3 sene kadar önce görüşmüştük. Güzel bir görüşmeydi. Kızımız 35 üstüdür hatta kırk civarı olabilir ama mihrap yerindeydi, güzeldi, makyajı da güzeldi. Ukrayna milf kategorisinin en iyi örneklerinden biri olabilir. Makyaj konusunda başarılı ama altyapı da güzel. Eskiden de çok güzel bir kızmış belli. Eski hesabında fotoları yoktu, buradaki fotolar fotoşoplu da olsa o. Tam bir slav. Keskin güzel bakışlar. Frekans tuttu ve güzel bir görüşme oldu. Aleti yalarken güzel yüzünü, güzelliği izlemek hoşuma gitti. Elit, klas bir kız, o yüzden güzel davranın, hayvanlık yapmayın. Tekrar görüşmek istemiştim ama ortadan kaybolmuştu tekrar dönmüş.
Rollo_Tomasi
- Sarut:Frantuzesc
- Sex Oral:Fara prezervativ
- CIM:Da, scuipa pe ea
- Sex:Activa
- Anal:Nu
- Sâni:Naturali
- Finalizare Extra:Permis de mai multe ori
- Foto:10% modificata in Photoshop
- Data întâlnirii:2025-08-01
- Durata:1 ore
- Oras:Istanbul
- Aparente:10/10
- Servicii:10/10
- Comunicare:10/10
She is amazing. She is very friendly, she speaks english very well. She has a great sense of humour. Blowjob she gave was astounding, it was fucking delicious. I felt a great chemistry between us. She is gorgeous. I love her.



















