Serenity

Vip Escort Izmir

  • Created:14-03-2026
  • Modified:04-06-2026
  • Total views:15585
  • This month:430
  • VIP
  • Premium
  • Independant
  • Video
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 1
100% verified photos!

All photos are genuine - approved and confirmed by staff.

Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 2
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 3
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 4
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 5
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 6
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 7
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 8
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 9
Escort Serenity in Izmir, Turkey - Photo: 10
City Tour Girls
Serenity
Serenity
Serenity
Serenity
Serenity

Escort Serenity in Izmir, Turkey

Contact

Phone:

+79002323880

  • Call
  • WhatsApp ©
Country:

Turkey

City:

Izmir

Bio

  • Location:Turkey, Izmir
  • Gender:Female
  • Age:25
  • Sexual Orientation:Heterosexual
  • Eyes:Green
  • Hair:Brunette
  • Tits:BNatural
  • Pubic hair:Shaved completely
  • Incall:Private Apartment
  • Outcall:Hotel & Home Visits
  • Ethnicity:European (white)
  • Nationality:Russian
  • Weight:50 kg / 110 lbs
  • Height:170 cm / 5.6
  • Smoking:Sometimes
  • Meeting with:
    Available for men
  • Languages:
    English
    Russian

Rates

Length of time
Incall
Outcall +Taxi
30 minutes
 7000 TRY
 
1 hour
 9000 TRY
  10000 TRY
1.5 hour
 13000 TRY
  14000 TRY
2 hours
 18000 TRY
  19000 TRY
3 hours
 22000 TRY
  23000 TRY

Services

Services
  • My pussy is shaved completely
    Included
  • I smoke sometimes
    Included
  • Lesbian show
    Included
  • Massage
    Included
  • Foot fetish
    Included
  • French kissing
    Included
  • Doggy style
    Included
  • Kissing
    Included
  • Outcall
    Included
  • Hotel & Home Visits
    Included
  • Incall
    Included
  • Private Apartment
    Included
  • Independent
    Included
  • Different positions
    Included
  • Cum on body
    Included
  • More...

Reviews

Write review

HARUN KOYARRR

2026-04-20
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture
  • Meeting date:2026-04-20
  • Duration:1 hours
  • City:Izmir
  • Looks:10/10
  • Services:10/10
  • Communication:10/10

Ben Harun Koyar ve Bir incelemeyle daha sizlerleyim. Bugün biraz modum yok arkadaşlar. Seksten sonra epey düşündüm biraz yürüyüş bile yaptım sahilde. Serenity için diyeceğim olumsuz hiç birşey yok. Bana her zaman ki gibi oldukça sıcak davrandı. Kendisiyle 13'ünden beri sabırsızlanıyordum görüşmek için nihayet bugün gerçekleşti aslında yemeğe çıkacaktık veya tatil planı vardı ama ikimizinde işleri yoğun ? O buraya çalışmaya geldi ben ise işinden fırsat bulduğunda güzel tatlar deneyen bir adam. Daha önce kendisine inceleme attım. Eğer okuduysanız bu kızın benim için ne kadar değerli olduğunu bilirsiniz. Çevrede onu tanıyanlar no wayyyy desede benim için :) Ben gerçekten bu kızı çok beğeniyorum. Evet daha güzelleriyle birlikte oldum hatta çok fazla güzelle birlikte oldum. Serenity ile son seksim sanırım geçen seneydi ve harikaydı şunu diyebiliyordum artık kendisi için benimle seks yaparken ruhunu teslim etti veya içten bir seksti diye, tutku vs... Fakat bu sefer biraz farklıydı. Zaten bi gün önce Elen ile birlikte olmuşum amk ertesi gün aynı eve Serenity ile birlikte olmaya gidiyorum salonda oturuyoruz garip bir durum oluştu. Sonrasında ise Serenity bana bişeyler içer misin dedi, bira getirmek istedi veya yiyecek bişeyler. Neyse odaya geçtik konuştuk muhabbet ettik, kendisi LCW den bi dünya kıyafet almış güldük tam bir kız arkadaş gibi biraz şımarık bir kız arkadaş gibi ama seks busefer olması gerektiği gibiydi fakat daha fazla tutku beklerdim. Çünkü en son Serenity farklı olduğumu hissettirmişti bana bu sefer aynı hissiyatı alamadım ve bu yüzden bir erkek arkadaşın var mı diye sordum. ve farklı olduğumu hissetmemekte sanırım beni üzdü ama herşey iyidi ben hariç. Serenity gerçekten Aşık olunacak bir kız güzelliği tablo gibi. Bakmaya doyamıyorsunuz. Ama artık şunu anladım ki eğer bi kadın seni çok fazla etkiliyorsa onunla ikinci seksi yapma. Çünkü günün sonunda kafamın sürekli Serenitye takılı kalmasını istemiyorum. Herşey için teşekkürler.

Expat-inTR

2026-04-19
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Average
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture
  • Meeting date:2026-04-16
  • Duration:1 hours
  • City:Izmir
  • Looks:10/10
  • Services:8/10
  • Communication:9/10

Here’s a brief and realistic summary in five points of my latest meeting when I was in Izmir, without going into too much detail: 1. What you see in the photos is exactly what you get. It is one of the most beautiful natural bodies I have ever seen. The freckles covering her body are also very cute. 2. Her natural, perky breasts are also well worth a look. However, they are very sensitive and delicate. 3. She’s quite passive in bed and tends to follow your lead. I suppose the chemistry between us just wasn't quite right. Maybe next time... 4. The fact that she doesn’t smoke is a plus. 5. She’s ideal for GFE and has a very gentle and accommodating manner. I definitely recommend her!

tolga_tr01

2026-04-10
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture
  • Meeting date:2026-04-10
  • Duration:1 hours
  • City:Izmir
  • Looks:10/10
  • Services:10/10
  • Communication:10/10

Erken gitmek istediğimi söyledim sağ olsun beni kırmadı kız erken kalkıyormuş çok zaten bide kıza resmen sabahın körü gittim benim için hazırlanmış makyajıyla kıyafetleriyle mükemmel bir şekilde karşımdaydı. Sabah ereksiyonuyla çaldım kapısını işte :) güzel bir seks oldu ben çok keyif aldım çok ilgili güler yüzlü bir kız ve gerçekten güzelliği tablo gibi :)

wolfenrage77

2026-04-09
  • Kiss:With tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:No
  • Sex:Active
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:Real picture
  • Meeting date:2026-04-09
  • Duration:1 hours
  • City:Izmir
  • Looks:10/10
  • Services:10/10
  • Communication:10/10

Sanırım aşık oldum, tablo gibi kız heykel oymuş sanki, kızda gram estetik yok. Vücut yüz harika taş taşş :( sadece izlemek yeter seks benim için fazlasıyla iyidi güzel güler yüzlü çok kibar davrandı.

DirectorTiger

2026-04-05
  • Kiss:Without tongue
  • Blowjob:Without condom
  • CIM:Yes, spits it out
  • Sex:Passive
  • Anal:No
  • Breast:Natural
  • Extra Ball:Multiple times allowed
  • Photo:10% fixed in Photoshop
  • Meeting date:2026-04-03
  • Duration:1 hours
  • City:Izmir
  • Looks:10/10
  • Services:5/10
  • Communication:6/10

? Gerçekçi bir incelemeye hazır olun. Merak ettiğiniz ve işinize yarayabilecek bilgileri sizinle paylaşıyorum. Öncelikle kız kesinlikle fotoğraflardan çok daha güzel. Fotoğraflarda fazlaca makyaj ve filtre var. Bu da doğal güzelliğini aslında maskeleyen bir durum. Videolar bu konuda daha fazla gerçeği yansıtıyor. Teni bembeyaz, pürüzsüz ve yumuşacık. Özel bölgeri açık pembe. Güzellik konusunda kesinlikle hayatınızda bir kez bile olsa yakından görmeniz gereken bir estetik sunuyor. Gelelim olumsuz taraflarına. Bir GFE deneyimi bekliyorsanız o konuda sizi tatmin etmeyecektir. Öpüşme konusunda da isteksiz ve dil kullanmıyor. Ön sevişmeye önem veren biriyseniz, tahrik edici, baştan çıkarıcı bir ön sevişme deneyimi kesinlikle beklemeyin. Seks sırasında pasif, o konuda bir performans beklemeyin. Bütün bu eksikliklere rağmen kibar, saygılı biri. Kesinlikle sizi terslemeyecek, aceleye getirmeyecek. İşte size olumlu ve olumsuz yanlarıyla gerçekçi, işinize yarabilecek bir değerlendirme sundum. Son olarak, tavsiye konusuna gelecek olursak, bütün bu değerlendirmenin sonucunda yine de gitmenizi tavsiye ediyorum. Böyle bir güzelliği kaçırmayın derim. ♥️

Meet with Escort Serenity in Izmir, Turkey who has Russian nationality and and offers escort services. High class companion Serenity is an exclusive female escort and has 25 years old. If you are looking for a high class lady, Serenity is the perfect choice for any gentleman. This elite escort is heterosexual with brunette hair, green eyes and hot B tits. Lovely Serenity provides outcall escort service in Izmir. For incall escort service, you can contact Serenity who is located in Izmir. You can find hot Serenity at a private apartment where you can spend a quality time and fulfill your wildest fantasies. Enjoy the company of hot escort Serenity in Izmir and spend a wonderful time with the lady of your dreams. Please feel free to contact Serenity by Whatsapp. Sexy Serenity can provide the following escort services: Bare back blow job, 69 position, french kissing, different positions, incall, outcall, massage, available for men.

This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisement space, we are not an escort agency. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal. All the advertised material is reviewed before publishing.

© Copyright 2026 | All rights reserved | Citytourgirls

All models listed on this website were at least 18 years old when they were photographed.

Version 1.06.13 - site-front-dc88bf68f-lgwr6 - 216.73.216.215 - [US] - [Refresh]

DMCA.com Protection Status